Publicerad den

Fotografera med mobilen

Med dagens nya mobiler behöver vi sällan missa att föreviga ett tillfälle. Visst kvalitén blir inte lika bra som med en “riktig” digitalkamera men smidigheten är oslagbar, kameran i mobilen finns ju alltid där och chansen att ta den där drömbilden ökar och risken att du missar att föreviga din dotters första steg eller när svärmor ligger där på golvet efter att stolen vält minskar. För vissa tillfällen vill och måste man ju bara bevara och där är mobilen det smidigaste hjälpmedlet.

Är förhållandena bara någorlunda okej, så som ljus mm så blir ofta bilderna riktigt bra och användbara.

Idag är det är inga problem att göra standardkopior av dina mobilbilder och i många fall går det även att göra förstoringar, fototryck och canvastavlor.
I vår butik kan man med Android-mobiler koppla ihop mobilen med våra fotokiosker och enkelt skicka över bilderna man vill framkalla via Bluetooth.
Vi har även lösningar för Iphone och övriga mobilasystem. Och självklart hjälper vi dig hela vägen!
Skulle du vilja sitta hemma i lugn och ro och välja ut dina favoritbilder så kan du föra över bilderna till din dator och sen besöka www.framkalla.se där du enkelt gör dina val. Dina bilder får du sedan hemskickade eller så hämtar du dom i vår butik.

I och med att mobilfotograferingen ökar så kommer det också fler och fler smarta tillbehör som kan underlätta fotograferingen och som hjälper dig och din telefon till bättre bilder.
Vi har skapat en ny produktkategori, Mobilfotografering, där vi kommer samla ihop tillbehören som kan vara bra att ha. Har du en Iphone så vill vi speciellt tipsa om boken “Bättre bilder / iPhone“. Boken ger dig några handfasta tips på hur du kan få ut maximalt av kameran i din Iphone. Vi ska även här på bloggen försöka lägga upp lite tips under våren så besök oss eller gilla oss på Facebook för att inte missa något.

iphone

Så varför sitter ni fortfarande här och läser? Ut och fotografera med er! Kanske inte med kameran som ger bäst kvalité men med kameran som absolut ger er dom där bilderna ni normalt aldrig annars fått med er hem.

Ps. Har ni tagit någon riktigt bra bild med er mobil som ni vill visa upp, tveka inte att skicka in den till oss så publicerar vi den här på bloggen,  info@waltersfoto.se